,,კაპრეზე" ატმით

21 ივლ 2020 |

სალათა კაპრიდან, ანუ ,,კაპრეზე" ტრადიციულად ატმის გარეშე მზადდება, მაგრამ ვინაიდან ჩვენ გვიყვარს ექსპერიმენტები, და ახალი გემოების ძიებაში ვართ სულ, ვიფიქრეთ - რატომაც არა, იყოს წვნიანი ატამი! მნიშვნელოვანია, რომ ინგრედიენტები იყოს მწიფე, არომატული და ახალი, სწორედ ესაა ამ სალათის გემრიელობის მთავარი საიდუმლო.

ინგრედიენტები

მომზადება

დაჭერით მრგვალ ფორმებად პომიდორი, მოცარელა და ატამი, დაალაგეთ თეფშზე ისე, როგორც ფოტოზეა. მოასხით ცოტა ბალზამიკო, ზეითუნის ზეთი და მოაყარეთ პილპილი. აუცილებლად გააფორმეთბაზილიკის ფოთლებით, ეს ერთ ერთი წამყვანი ინგრედიენტია :)

© FOOD4.GE ყველა უფლება დაცულია.